Osteopathie Drachten

Osteopathie Drachten

Over mij

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Jochem Wubbeling.

In 1993 ben ik geboren in Zwolle. Na mijn middelbare school ben ik de opleiding tot fysiotherapeut gaan doen aan de Hanzehogeschool te Groningen. In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en aan het werk gegaan. Het was frustrerend om nog zoveel meer te willen weten over de klachten waarmee mijn patiënten kwamen. Daarnaast was ik gretig om meer te leren over hoe ik mijn patiënten het beste kan behandelen. Daarom heb ik mij in 2017 ingeschreven voor de vijfjarige universitaire Master of Science opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy, hierdoor mag ik de ingewikkelde titel MSc Ost, D.O.MRO, dragen.

Na vier intensieve studiejaren heb ik de opleiding in 2021 afgerond. Tijdens deze studieperiode bleef ik drie dagen in de week werken als fysiotherapeut. Hierbij implementeerde ik zoveel mogelijk technieken uit mijn osteopathielessen. Ik merkte dat mijn behandelingen veel effectiever werden. Mijn patiënten die voor fysiotherapie kwamen, waren vaak verbaasd over de onbekende technieken die ik uitvoerde en hoe snel ze van de klachten afkwamen. Mijn plezier in het werk groeide hierdoor enorm, gekoppeld aan mijn enthousiasme en leergierigheid kijk ik ernaar uit om veel patiënten van hun klachten af te helpen.  

Naast mijn werk als osteopaat in Drachten vind ik het erg leuk om mijzelf uit te dagen. Zo hou ik erg van fitnessen, piano spelen, wandelen en gezelschapsspelletjes.

Daarnaast ben ik getrouwd met Elske en samen hebben wij drie kinderen, Thijs, Noud en Bo.

Mocht u na het lezen van deze introductie nog vragen aan mij hebben, neem dan gerust contact met mij op, door hier te klikken. Heeft u geen vragen en wilt u een afspraak maken? Maak dan een afspraak door hier te klikken. Tot in de praktijk!

 

Bijscholing

INSTITUUT GEÏNTEGREERDE TECHNIEKEN – methode Frank de Bakker – 2023 – 2025

Osteopaat Drachten